بیمه سلامت برای همه
رئیس بیمه سلامت گناوه گفت: دهکهای اول تا پنجم درآمدی هماکنون به صورت رایگان و سایر دهکها به صورت پلکانی با پرداخت مبلغی ناچیز میتوانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.
به گزارش پایگاه خبری خاکریز گناوه؛ سید جلیل حسینی حقیقی رئیس بیمه سلامت شهرستان گناوه در گفتوگو با خبرنگار خاکریزگناوه با اشاره به تحولات مطلوب در حوزه بیمه سلامت از ابتدای دولت سیزدهم اظهار داشت: دهکهای اول تا پنجم درآمدی هماکنون به صورت رایگان و سایر دهکها به صورت پلکانی با پرداخت مبلغی ناچیز میتوانند به انتخاب خود، ماهانه یا سالانه تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.
وی ادامه داد: بیمه سلامت در شهرستان گناوه افتخار خدمتگزاری به ۴۵ هزار نفر از مردم شهرستان را بر عهده دارد که این افراد کارکنان دولت، مددجویان بهزیستی، بنیاد شهید، کمیتهامداد و سایر اقشار مردم را شامل میشود و در حال حاضر ۸۰ درصد از بیمهشدگان گناوهای به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
رئیس بیمه سلامت شهرستان گناوه با اشاره به این مهم که دهک بندی در کاهش هزینههای درمان نیز موثر است خاطرنشان کرد: بیمه شدگانی که در دهکهای درآمدی ۱ تا ۵ قرار گرفتهاند با مراجعه به مراکز مورد قرارداد هزینههای درمانشان نسبت به دهکهای بالاتر شامل پوشش بیشتری میگردد به عنوان مثال خدمات درمانی مانند سزارین و زایمان برای روستاییان به دلیل قرار گرفتن در دهکهای یک تا پنج کاملا به صورت رایگان است و از دهکهای ۶ تا ۱۰ میزان پوشش بیمه نسبت به دهک آن فرد متغیر است.
ایشان در ادامه صحبهای خود با تاکید بر همگانی بودن پوشش بیمه سلامت بیان داشت: در تلاش هستیم تا تعدادی از بیمه شدگان تامین اجتماعی به عنوان کارگران باربر که طبق بازنگریهای صورت گرفته از پوشش تامین اجتماعی خارج شده بودند و شمار آنها به ۳ هزار و ۶۶۷ نفر میرسید بتوانیم آنها را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهیم که هماکنون استعلامهای آنها در حال انجام میباشد و میتوان این نوید را داد که این افراد نیز تا پایان آبانماه به جمعیت بیمهشدگان بیمه سلامت افزوده خواهند شد.
سید جلیل حسینی ضمن تاکید بر تحولهای عظیم بیمه سلامت در دولت سیزدهم یادآورشد: از سال ۱۴۰۱ چندین خدمت جدید به مجموعه بیمه سلامت افزوده شده که یکی از این خدمات صندوق بیماریهای صعب العلاج میباشد.
وی تصریح کرد: در سالیان گذشته صندوق بیماریهای خاص تنها شامل دیالیز، هموفیلی، تالاسمی، پیوندکلیه و اماس میشد که با جهش عظیمی که در دوره جدید تحقق پذیرفت و با تشکیل صندوق بیماریهای صعبالعلاج هماکنون ۱۰۷ نوع بیماری صعبالعلاج تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که در شهرستان شمار آنها مشترکاً با بیمه تامین اجتماعی رویهم رفته به ۴ هزار نفر میرسد، همچنین چتر بیمه سلامت بر سر زنان نابارور نیز قرار گرفته است و هماکنون درمان این افراد در مراکز مورد قرار داد تقریبا رایگان است.
رئیس بیمه سلامت شهرستان گناوه در ارتباط با مراحل تحت پوشش قرار گرفتن بیماران صعب العلاج گفت: بیماران لیست ۱۰۷ گانه اعلامی بیماریهای صعبالعلاح با مراجعه به بیمه سلامت و انجام شناسایی به وسیله ارائه گواهی از پزشگ معالج، و در اختیار داشتن مستندات بیماری خود میتوانند تحت پوشش صندوق بیماریهای صعبالعلاج قرار گرفته و داروهای مربوط به نوع بیماری خود را به صورت رایگان تامین نمایند.
وی در رابطه با تشریح سیاستهای کلان سازمان بیمه سلامت بیان داشت: راهبردهای کلان بیمه سلامت شامل آموزش، پیشگیری و سلامت خانواده میباشد و شعار سازمان بیمه سلامت پوشش همگانی، دسترسی عادلانه خدمات سلامت و حمایت مالی از بیمه شدگان میباشد.
حسینی حقیقی ضمن تاکید بر تحقق عدالت اجتماعی که شعار اصلی سازمان بیمه سلامت است اظهار داشت: استراتژیهای کلان سازمان بیمه سلامت در راستای تحقق عدالت در جامعه بر آن است که مجموعه بیمه سلامت بکوشد تا پایان سال جاری هیچ فردی در جامعه ما بدون پوشش بیمه قرار نداشته باشد.
ایشان افزود: امروزه هیج بهانهای وجود ندارد که شخصی تحت پوشش بیمه سلامت قرار نگیرد مگر اینکه خودش نخواهد، حتی سامانههای بیمه سلامت به گونه طراحی شدهاند که افراد میتوانند از طریق فضای مجازی به سایت سامانه شهروندی غیر حضوری بیمه سلامت به آدرس https://csp.ihio.gov.ir مراجعه کرده و با ثبت مشخصات وارد سامانه شوند و مراحل ثبتنام خود را انجام دهند و کد دستوری #۱۶۶۶* ، تلفن گویای۱۶۶۶ و اپلیکیشن بیمه سلامت من نیز برای خدمت رسانی میتوانند مورد استفاده قرار گیرند.
وی در خصوص نحوه تمدید بیمه سلامت نیز یادآور شد: تمامی امور مربوط به تمدید و خدمات بیمه سلامت از طریق سایت و فضای مجازی و یا با مراجعه حضوری به اداره بیمه سلامت انجام میپذیرد.
سید جلیل حسینی در پایان با تشکر از زحمات اصحاب رسانه و خبرنگاران در عرصه سلامت اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با حمایت رسانهها، اقشار مختلف مردم به ویژه قشر محروم را از خدمات بیمهای آگاه و بهرهمند سازیم و این مهم جز با زحمات اصحاب رسانه به تحقق نخواهد پیوست.