اخبار استاناخبار شهرستاناخبار ویژهسیاسی

تفکیک حوزه انتخابیه، کلید طلایی رفع محرومیت‌های شمال استان بوشهر

شهرستانهای گناوه و دیلم به عنوان دو بندر تجاری و توریستی با وجود صنایع نفت و گاز، مستعد تفکیک حوزه انتخابیه خود از مرکز استان می‌باشند

به گزارش پایگاه خبری خاکریز گناوه؛ مجلس شورای اسلامی مطابق با قانون اساسی پس از هر ده سال امکان افزایش حداکثر ۲۰ نماینده را دارد
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۵۸ برای کشور ۲۷۰ نماینده در نظر گرفته‌ بود و بنا بود پس از هر ده سال به نسبت هر ۱۵۰٬۰۰۰ نفر یک نماینده افزوده شود. این قانون دربارهٔ اقلیت‌ها نیز برقرار بود.
با بازنگری در قانون اساسی به سال ۱۳۶۸ قانون اصلاح شد ضمن تکرار همان ۲۷۰ نفر، بدون تعیین جمعیت بنا شد پس از هر ده سال با نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و نظایر آنها حداکثر بیست نفر نماینده بتواند به حوزه های انتخابیه اضافه شود و در سال ۱۳۷۸ و پیش از انتخابات مجلس ششم شمار نمایندگان به ۲۹۰ نفر افزایش یافت.
مجلس جایگاهی است که تمام شعارها، آرزوها و آمالی که مردم دارند، تبدیل به شعور و قانون می‌شود و بُعد قانونی پیدا کرده و ابلاغ می‌شود که دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای آن هستند.
تفکیک حوزه انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان تاثیرگذاری نمایندگان استان در مجلس را تقویت می‌کند همچنین افزایش نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در دستیابی به منابع مالی نیز برای شهرستان‌های هر استان‌ شرایط بهتری را مهیا می‌سازد.
امروز در شمال استان بوشهر شهرستان‌هایی وجود دارد که علی رغم قرار گیری در موقعیت استراتژیک استان و دارایی از قدرت اقتصادی فوق العاده، نیازهایی دارند که برای مردم مشکلاتی جدی و بس طاقت فرسا پدید آورده است.
کمبود تجهیزات درمانی و خواست عمومی مردم در حوزه درمان و پزشکی شمال استان نشان از ضعیف‌ترین حوزه درمانی استان دارد، پروژه‌های بر زمین مانده در حوزه راهداری و جاده‌ای، ضعف فاحش در زیرساخت‌های ورزشی، عدم توجه به ظرفیت بالقوه دیلم و گناوه در حوزه گردشگری و جذب توریسم، مشکلات عدیده حوزه دریانوردی، ضعف در افزایش آمار اشتغال نفتی و عدم موفقیت در ملزم نمودن شرکت‌های فربه نفتی در انجام تعهدات اجتماعی شمال استان بوشهر و هزاران عقب‌ماندگی دیگر که شهرستان‌های دیلم و گناوه را از حق خود محروم ساخته همه و همه می‌طلبد تا یک نماینده مستقل و مردمی که از دل مردم این دو شهرستان بیرون آمده در مجلس مستقر گردد و کلید طلایی حل این مشکلات و خواسته‌ها باشد.
شهرستانهای گناوه و دیلم به عنوان دو بندر تجاری و توریستی و با وجود صنایع نفت و گاز، مستعد تفکیک حوزه انتخابیه خود از مرکز استان می‌باشند. برای این دو شهرستان نماینده مستقل در مجلس شورای اسلامی یک ضرورت است تا بتواند به شکل خاص به تاثیرگذاری این دو شهرستان در اقتصاد کشور و ارتقا جایگاه آنان در سطح ملی بپردازد.
امروز باید فارغ از نگاه‌های سیاسی همه‌ی مطالبه‌گران اجتماعی، رسانه‌ها، مسئولین و در راس همه عبدالکریم جمیری به عنوان نماینده مردم این دو شهرستان در مجلس بر این ضرورت اصرار داشته باشند، تفکیک حوزه انتخابیه دست نماینده را برای پیگیری مشکلات‌، نیازها و مطالبه حق مردم باز می‌گذارد که کوتاهی در رسیدن به این خواست عمومی کم‌لطفی به مردم شمال استان بوشهر است/عباس زارعی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا