سرای تاریخ شهر و لزوم استفاده از ظرفیت دفاع مقدس در جهاد تبیین
یکی از مهمترین طرحهای عملی برای اجرای فرمان امام خامنهای در بحث جهاد تبیین را می توان «نشر اندیشه ها و آثار شهدا، ایثارگران، جانبازان و خانوادههای آنان» دانست.
گفتگوی اختصاصی پایگاه خبری خاکریزگناوه با مجتبی خرمآبادی فعال رسانهای پیرامون جهاد تبیین و لزوم استفاده از ظرفیت دفاع مقدس…
مجتبی خرمآبادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری خاکریز گناوه با اشاره به نقشه شوم دشمن در راستای اسلامستیزی و ایران هراسی گفت: افشای عملیات مخفی و نرم دشمن برای سرنگونی نظام برآمده از ملت و بر پایه باورهای ملی و مذهبی، توسط مقام معظم رهبری در سخنرانی چندی پیش ایشان رسالت نهادهای مسئول برای مدیریت طراحی مقابله با آن را مشخص کرده است.
مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانیهای خویش «هویت زدایی از انقلاب» را تاکتیک دشمن برای مقابله با نظام و مردم ایران برشمرد. دشمن با «تطهیر نظام دیکتاتوری پیشین»، «تحریف تاریخ» و از سویی دیگر با «پروپاگاندابازیهای سیاسی» به وسیله رسانههای تحت سلطه خویش سعی در «مهندسی افکار عمومی » به جهت «اعتماد زدایی از نظام»دارد.
دولتهای آمریکا که خود محصول اتاق فکر لابیهای صهیونیست جهانی مشهور به آیپک می باشند سالها با سلاح تحریم، اسلام ستیزی، ایران هراسی و پیوند روابط رژیم اشغالگر قدس با دولتهای همسایه عرب (در قالب پیمان ابراهیم) بیشترین تلاش را برای اجرای پروژه هویتزدایی از انقلاب نمودهاند. تغییر و تعدیل باورهای دینی و فروپاشی طبقات اجتماعی به وسیله جنگ اقتصادی از مهمترین تاکتیکهای آنها بوده و خواهد بود.
خرمآبادی در ادامه ضمن ارائه راهکار برای مقابله با جنگ نرم دشمن و توجه به فرامین رهبر معظم انقلاب افزود: رهبر معظم انقلاب سالهاست بصیرتافزایی را راهکار مقابله با چنین عملیاتهای رسانهای و روانی دشمن معرفی مینمایند و چندی پیش نیز «جهاد تبیین» را راهکاری مهم در مقابله با این تهدیدات تشریح نمودند.
اکنون سازمانها و نهادهای مسئول باید استراتژی تعریف شده را عملیاتی نمایند. یکی از مهمترین طرحهای عملی برای اجرای فرمان امام خامنهای در بحث جهاد تبیین را می توان «نشر اندیشه ها و آثار شهدا، ایثارگران، جانبازان و خانوادههای آنان» دانست.
این فعال رسانهای به تشریح ارتباط دفاع مقدس و جهاد تبیین با ایجاد سرای تاریخ شهر پرداخت و افزود: بیتردید تربیت اجتماعی مبتنی بر اخلاق دینی و عرق ملی توسط خانوادهها برای اعزام فرزندان خویش به جبهههای جنگ علیه دشمن و صبوری آنها پس از شهادت و جانبازی و اسارت عزیزانشان حماسه بزرگی در تاریخ معاصر ایران است که مستندسازی و جمعآوری آثار این عزیزان میراث بزرگی برای نسل امروز و آینده و سنگر محکمی در برابر عملیات تحریف تاریخ، تغییرظالم و مظلوم و انحراف آرمانهای بزرگ انقلاب اسلامی میباشد که پیشنهاد میشود به جهت اجرای واقعی و عملی فرمان امام خامنهای با تعریف استراتژی «جهاد تبیین» برای مقابله با جنگ نوین دشمن با نظام و مردم ایران، اداره گردشگری و میراث فرهنگی با همکاری ستاد حفظ آثار شهدا و موزه دفاع مقدس در هر شهر یک مکان مشخص، مجهز در قالب «سرای تاریخ شهر»به جهت نشر آثار و اندیشههای شهدا، ایثارگران، جانبازان و روایتگریها احداث نماید.
بی شک تاریخ معاصر ایران بخش اعظمی از خود را به این نسل درخشان مدیون است و تشکیل اداره گردشگری و میراث فرهنگی با همکاری نهادهای چون بنیاد شهید و ستاد حفظ آثار شهدا میتواند این میراث معنوی را به عنوان اولویت خود قرار دهد. چرا که شهدای زنده همین جانبازان و ایثارگران هر کدام روایتگر روزهای حماسه و خون هستند و صبوری و چشم انتظاری مادران، پدران و همسران شهدا خود بخشی از این تاریخ حماسه آفرینان ایران معاصرند.
مقام معظم رهبری فرمودند: امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست، پس میطلبد نهادهای مسئول طرح «سرای تاریخ شهر» را اجرا نمایند تا در «جهاد تبیین» هر کدام سنگری مقابل دشمن باشند.
بدیهی است طرح مذکور کمک شایانی در مستندسازی، روایتگری، تهیه آثار مکتوب و مصور و توسعه باغ موزههای شهدا است و امید است در آستانه هفته دفاع مقدس این طرح مورد توجه مسئولان مربوطه قرار گیرد.