ضعف مشهود مدیریتی در بیمارستانهای استان بوشهر
کمبود دارو در بیمارستان و گلایهی مراجعهکنندگان تا مشکلات عدیدهی کادر درمان، از نشانههای مشهود ضعف مدیریتی در بیمارستانهای استان بوشهر است.
به گزارش پایگاه خبری خاکریزگناوه؛ کمبود دارو در بیمارستان و گلایهی مراجعهکنندگان تا مشکلات عدیدهی کادر درمان، از نشانههای مشهود ضعف مدیریتی در بیمارستانهای استان بوشهر است.
دکتر یزدانپناه معاون درمان و دکتر رضایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی میبایست پاسخگوی ضعف مدیریتی زیرمجموعهی خود باشند.
ضعف مدیریت در حوزهی درمان و پزشکی استان بوشهر بر کسی پوشیده نیست و تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باید پاسخگوی کمبودها و ضعف درمانی و پزشکی در بیمارستانهای استان باشند و در راستای بهبود شرایط موجود گامی موثر بردارند. انجام بازدیدهای رسانهای و شوهای تبلیغاتی دردی را از مردم دوا نمیکند.
از معضلات موجود در بخش درمان میتوان به کمبود دارو در بیمارستان گناوه اشاره نمود که مردم را با مشکل جدی روبرو کرده است، همراه بیمار میبایست به طور مکرر فاصلهی بین بیمارستان تا مرکز شهر را طی نماید تا لیست دارو، سرم و نسخههای پزشک را تهیه نماید.
چرا مردمی که خود درگیر مشکلات اقتصادی و بیماری هستند باید مشقت تهیه دارو نیز به مشکلاتشان افزوده شود؟؟
معضل دیگری که باید به آن اشاره نمود این است که علیرغم مبارزهی سهسالهی کادر درمان در اپیدمی ویروس کرونا، تنها تقدیری که میبایست از این مدافعان جبههی سلامت انجام میشد پرداخت به موقع مطالباتشان بود که آن هم صورت نگرفت. این موضوع باعث شد اشتیاق کاری پرسنل بیمارستانها کاهش یابد. چرا که این معوقات در استانهای دیگر نهایتا با تاخیر سه ماهه پرداخت میشود، اما در بیمارستانهای استان بوشهر پرداخت برخی مطالبات بیش از یک سال به درازا میانجامد. به عنوان مثال در بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه بیش از ۱۲ ماه است که مهمترین مطالبات آنها یعنی اضافهکاریشان، پرداخت نشده است. همچنین کارانه ۹ ماه، حق مسکن ۳۰ ماه، حق ماموریت بیش از ۱۲ ماه و حق البسهی حدود ۶۰ ماه است که پرداخت نشدهاست.
قطعا همهی این مطالبات و معوقات حقوقی بتدریج انگیزهی پرسنل را از بین برده و موجب کاهش راندمان کاری آنها خواهد شد.
مهمترین موضوعی که گلایهی پرسنل و کادر درمان بیمارستانهای استان را دو چندان کردهاست و آن را نوعی تبعیض میدانند، علامت سوال بزرگی در ذهنشان ایجاد نموده که چرا پرداخت معوقات و مطالبات پرسنل ستادی دانشگاه علوم پزشکی نهایتا با وقفهی ۳ ماهه پرداخت میشود اما برای بیمارستانهای استان ۱۲ ماه تاخیر دارد؟
چرا اضافهکار پرسنل ستادی تا اردیبهشت ۱۴۰۱ پرداخت شده است ولی اضافه کار پرسنل بیمارستان تا مرداد ۱۴۰۰ پرداخت شده است؟؟
چرا عیدی و پاداش پرسنل شرکتی بیمارستان گناوه با گذشت شش ماه از سال هنوز پرداخت نشدهاست؟؟
عدم نظارت و مدیریت صحیح در بیمارستان گناوه صدای پرسنل و بیماران را در آورده است. کیفیت غذای بیمارستان گناوه بسیار نامطلوب بوده به حدی که برخی غذاها قابل خوردن نمیباشند. وضع بهداشت و نظافت راهروهای بیمارستان شکل جالبی ندارد، زیر صندلیها، پشت کولرها، زیر خودپرداز و دیگر گوشههای بیمارستان انباشته از زبالههایست که عدم نظارت بر امور را فریاد میزند.
در راهروی روبروی زایشگاه، آب جاری شده از کولر دریاچه شده است و خاطرات دههی شصت را تداعی میکند تعویض وسایل خراب شده به کندی انجام میشود و خرید وسایل جایگزین تقریبا منتفی شده است و نهایتا اگر شیر آب یا روشنایی خراب شود بجای خرید قطعهای جدید، از قسمت کم تردد به قسمتی که بیشتر در معرض دید است جابجا میکنند.
وضعیت کیفی و کمی بیمارستان گناوه از گلایه گذشته است. مردم گناوه امآرای نمیخواهند دستگاه سونوگرافی و سیتیاسکن پیشرفته نخواستند، لطفا برای چهار قلم داروی معمولی آوارهی خیابانشان نکنید/ عباس زارعی